Logo van Ledura B.V. zonnepanelen

Zonnepanelen Rozenburg

Als je op dit moment op zoek bent naar zonnepanelen kopen in Rozenburg, dan is de kans groot dat je graag wilt besparen op de kosten van je energierekening. Het is dus de hoogste tijd om je hier wat verder in te gaan verdiepen en te kiezen voor zonnepanelen. Of je nu woont in de Indische Buurt, Babberspolder of Rozenburg-Ambacht, voor ieder type woning zijn er geschikte zonnepanelen te koop in Rozenburg. Kies je binnenkort ook voor zonnepanelen
wij helpen je graag op weg met een aanbieding op maat.

Zullen we je terugbellen?

De geschiedenis van Rozenburg

Het eiland Rozenburg werd eeuwen geleden gevormd uit een aantal zandbanken in de monding van de Maas. In 1568 begon men met de aanleg van de eerste set dijken en in 1586 werd het land dat bekend staat als Roosenburgh verpacht aan Dirk Ariensz. Bisdommer en Zoon, de eerste permanente bewoner van Rozenburg.

In 1950 werd de Nieuwe Maas (of Brielse Maas) aan beide uiteinden van het eiland Rozenburg afgedamd, waardoor het Brielse Meer ontstond en verbonden werd met het eiland Voorne-Putten.

Vanaf dezelfde periode werd het grootste deel van het eiland aan industriebedrijven gegeven, een deel van de haven van Rotterdam (Botlek en Europoort). Bij de planning van deze zeehavens in de jaren 1950 maakten de gemeentebesturen van Rotterdam en Rozenburg de afspraak dat Rotterdam de ontwikkeling van de havens en de industrie zou leiden, terwijl Rozenburg zou zorgen voor de woningbouw voor de verwachte bevolkingstoename. Het dorp Blankenburg op het eiland moest helemaal verwijderd worden om plaats te maken voor nieuwe kanalen en industrie. De nieuwe woonwijken werden geconcentreerd rond de oude dorpskern van Rozenburg op Het Scheur. In korte tijd steeg het inwonertal van 3500 tot meer dan 14000.

Zonnepanelen Rozenburg? 5 redenen

Het is helemaal niet zo gek dat zonnepanelen kopen in Rozenburg vandaag de dag gewilder dan ooit is. Op meer en meer daken in Rozenburg zijn dan ook zonnepanelen terug te zien. We hebben de vijf belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

Nadat de installatie bij je op locatie is voltooid, start je meteen met het opwekken van je eigen energie. Het is zelfs mogelijk om een leuk bedrag terug te krijgen aan het  einde van het jaar, als je meer hebt opgewekt dan dat je daadwerkelijk hebt gebruikt.
Wil jij elektrisch gaan rijden, verwarmen of koken bedenk je dan dat je alvast wat extra zonnepanelen bij koopt zodat je klaar bent voor de toekomst, wij kunnen je hierin adviseren.

Vanaf de eerste maand dat je je eigen energie opwekt, zie je dit meteen terug in de kosten. Je profiteert van een lagere energierekening en houdt daardoor geld over voor andere maandelijkse uitgaven.
Zeker nu met de huidige energieprijzen is dit reuze interessant.

Wist je dat je BTW terug kunt vragen over de aankoop? In sommige gevallen kom je ook in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie. Wij adviseren je hierover en regelen alles voor je.

Veel mensen denken dat je alleen zonnepanelen kunt kopen. Echter is het ook mogelijk om vandaag de dag de panelen te leasen. In dit geval betaal je iedere maand een vast bedrag en voorkom je dat je de aanschafkosten in 1x hoeft te betalen.

Vind je zonnepanalen op een schuin dak niet zo aantrekkelijk voor het straatbeeld? In dat geval kun je ook overwegen om zonnepanelen te laten installeren op bijvoorbeeld een plat dak van een schuurtje of kun je kiezen voor gekleurde zonnepanelen die matchen met de kleur van je dak.

Gemeente Rozenburg wil graag verduurzamen

Rozenburg heeft duurzame targets gesteld, waar op dit moment sterk naar gestreefd wordt. De plaats streeft er namelijk naar om in 2015 een klimaat neutrale stad te zijn en hierdoor wordt er bijgedragen aan het beperken van klimaatverandering. Enkele erg belangrijk punten op de agenda zijn onder meer energie besparen en overstappen naar duurzame energie. Naast energie die kan worden gewonnen uit zon, aard-/restwarmte en biomassa heeft ook windenergie een belangrijke rol op de agenda.

Hulp met zonnepanelen subsidies als je in Rozenburg woont

Laten we eerlijk zijn, uitzoeken voor welke subsidie je precies in aanmerking komt voor  zonnepanelen kan soms een erg lastige opgave zijn. Maak je over dit probleem geen zorgen.  Het team van Ledura adviseert je graag om je zo goed mogelijk te laten profiteren van de beschikbare subsidies op het gebied van zonnepanelen. Je komt daardoor nooit voor verassingen te staan, dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Waarom Ledura de beste keus is voor zonnepanelen kopen in Rozenburg

Het is helemaal niet zo gek dat op meer en meer daken van Rozenburg de zonnepanelen van Ledura terug zijn te vinden. Je profiteert namelijk meteen van een paar erg aantrekkelijke voordelen als je kiest voor zonnepanelen kopen in Rozenburg. Denk hierbij aan goed advies, persoonlijke begeleiding, zonnepanelen van de beste kwaliteit en een erg snelle installatie, na de installatie wordt de bijbehorende app goed met je doorgenomen. De app, die je bekijkt via je telefoon, laptop of tablet, geeft op iedere dag van de week aan wat jouw rendement is.

 

De installatie van de zonnepanelen wordt altijd vakkundig voor je uitgevoerd. Wij beginnen met een schouw bij jou op locatie om te checken of dat wat wij bedacht hebben klopt en om te kijken wat de meest efficiënte en voor jou prettige wijze is om de zonnepanelen en omvormer te plaatsen.Wij checken gelijk jouw groepenkast om te kijken of deze nog voldoet aan de huidige eisen en kunnen je eventueel ook helpen om deze te moderniseren en future proof te maken. Zo ben je in 1 keer helemaal klaar voor de toekomst en heb je een veilige installatie in huis die weer decennia mee kan en die klaar is voor het elektrificeren van je woning en wagenpark.

Zonnepanelen kopen in Rozenburg of zonnepanelen leasen in Rozenburg

Je bent nu ongetwijfeld al wat meer bekend met de voordelen van zonnepanelen kopen in Rozenburg. Maar ook op het gebied van zonnepanelen leasen ben je bij Ledura ook aan het juiste adres. Door te kiezen voor deze optie, heb je niet te maken met onderhoud en aanschafkosten. Het is echter wel mogelijk om, nadat de leaseperiode af is gelopen, om de zonnepanelen voor een klein bedrag over te kopen. Op deze manier ben je op de lange termijn alsnog eigenaar van je eigen zonnepanelen. Meer weten over hoe zonnepanelen leasen in Rozenburg precies werkt? Neem dan gerust eens een keer contact op met het team van Ledura en laat je vrijblijvend informeren.

Zonnepanelen Vlaardingen