Logo van Ledura B.V. zonnepanelen

Ledura helpt

Zonnepanelen leasen

Ben je op dit moment sterk aan het overwegen om te kiezen voor zonnepanelen leasen? Bijvoorbeeld omdat je onlangs de sleutels hebt gekregen van je nieuwe woning of omdat je maar al te graag gaat voor een langdurige keuze in de woning waar je al vele malen met erg veel plezier woont? In dat geval heb je de aanvraag voor het leasen van zonnepanelen in slechts een paar muisklikken al gedaan. Laat daarom hier je gegevens achter. Hierdoor kunnen we direct voor je aan de slag gaan en ontvang je een voorstel op maat voor jouw woning.

Zullen we je terugbellen?

Het is makkerlijker dan je denkt

Zonnepanelen leasen

Het is helemaal niet zo gek dat meer en meer kiezen voor het leasen van zonnepanelen. Je verdient de huur namelijk binnen een mum van tijd zelf terug doordat je zelf de stroom opwerkt. Daarnaast zorgen wij altijd voor de service, verzekering, garantie en installatie, zodat je maximaal wordt ontzorgd en nooit voor een onverwachtse hoge kostenpost komt te staan.

Na de leaseperiode van tien jaar heb je de optie om de zonnepanelen over te nemen. Dit is uiteraard tegen een marktconform bedrag. Hierbij kun je uitgaan van een bedrag van 60,- per paneel. Vervolgens geniet je minstens 20 jaar van je eigen zonne-energie.

Het leasen van de panelen is erg eenvoudig. Jij betaalt maandelijks je huur, wij betalen de panelen. Let er op dat het niet gaat om een huurkoop. Je bent hierdoor zeker van een erg kleine investering, waardoor je je spaargeld gewoon op de bank kan houden of investeert in je beleggingen. Hierdoor zijn zonnepanelen voor iedereen betaalbaar, makkelijk en leuk. Ook heb je minder stroom van de energierekening nodig, aangezien je zelf stroom opwekt. Het leasen van zonnepanelen zorgt er daarnaast ook voor dat je geen onverwachtse kosten kwijt bent aan het onderhoud.

Na het aanvragen van een offerte, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn voor het meest rendabele systeem. Dit type systeem past uiteraard het beste bij jouw verbruik. Ook worden de zonnepanelen alvast op je dak getekend en vervolgens nemen we daarna contact met je op om het te door te spreken. Is alles helemaal duidelijk voor je en heb je geen vragen meer? Dan ontvang je daarna gelijk een offerte in je mailbox

Onze werkwijze

Hoe zonnepanelen leasen werkt

Je bent bij ons altijd zeker van een erg heldere werkwijze. We werken namelijk met de volgende vier stappen:

Stap 1: Het aanvragen van een offerte

Vraag je online een offerte bij ons aan? Binnen één werkdag ontvang je van ons een offerte en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze met je door te nemen. Indien nodig wordt de offerte aan je persoonlijke wensen aangepast. Ben je daar helemaal tevreden mee? Vervolgens plannen we meteen een schouw in.

Stap 2: Wij doen een uitgebreide check

Natuurlijk wil je weten dat de punten die met je zijn besproken in de offerte, ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Daarom komen we graag bij je langs voor een uitgebreide check. Hierdoor weten we direct of de afgesproken punten in de offerte haalbaar zijn en natuurlijk ook verantwoord zijn. Tijdens een afspraak bij jou op locatie meten we het dak na en bepalen we wat de kabelroute gaat zijn. Ook controleren we meteen of je groepenkast up-to-date is. Indien nodig doen we nog de nodige aanpassingen in de offerte, uiteraard in overleg met jou.

Stap 3: Installatie en de oplevering

Na de uitgebreide check en goedkeuring op de definitieve offerte, komt het leukste deel eraan. De zonnepanelen, die je wilt leasen, worden bij je op het dak gelegd! Ruim van tevoren plannen we een datum en een tijdstip met je in. Dit betekent dat ons team van vakmannen binnen één werkdag de zonnepanelen bij jou op het dak installeren en dat dus het zonnestroomsysteem voor je wordt gerealiseerd. Nadat de panelen op het dak liggen, nemen we alles een laatste keer met je door. Zo weet je bijvoorbeeld op het einde van de dag hoe je de opbrengst van de zonnepanelen kunt bekijken op apparaten zoals je pc, tablet of smartphone

Stap 4: De nazorg

We kijken we altijd vrijblijvend met je mee via het monitoringsysteem. Je weet daardoor altijd zeker dat de installatie optimaal blijft werken.

Contact opnemen?

Heb je nog meer vragen over zonnepanelen leasen?

We hebben de meest voorkomende vragen voor je al beantwoordt. Heb je nog meer vragen? Bezoek dan

Meestgestelde vragen over zonnepanelen leasen

In tegenstelling tot het kopen van zonnepanelen, betaal je tijdens het huren van zonnepanelen een vast bedrag per maand. Hierdoor hoef je niet jarenlang te sparen voor deze verbetering aan je woning en zaken zoals onderhoudskosten behoren tot het verleden.

Als je kiest voor het leasen van zonnepanelen, sluit je voor een langere termijn een overeenkomst af. Is deze periode afgelopen? Dan heb je de mogelijkheid om je eigen vertrouwde panelen voor een marktconform bedrag over te nemen. Op deze manier geniet je nog vele jaren van energie die je zelf opwekt.

Binnen slechts een paar stappen heb je al een aantal prachtige zonnepanelen bij jou op het dak liggen. Na het aanvragen van een offerte, het doen van een schouw en een check bij jou op het dak, kunnen de zonnepanelen al voor je worden gelegd. Op deze manier werk je binnen no-time al je eigen energie op!

Zonnepanelen leasen foto van een wijk