Logo van Ledura B.V. zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen was nooit zo makkelijk geweest

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen doe je maar eens in je leven. Daarom wil je natuurlijk graag investeren in een hoge kwaliteit en er zeker van zijn dat een specialist de installatie voor je uitvoert. Door zonnepanelen te laten plaatsen op het dak, bespaar je tot wel honderden euro’s per jaar en je maakt flinke stappen als het aankomt op het verduurzamen van het huis. Redenen genoeg dus om vandaag nog actie te ondernemen.

Zullen we je terugbellen?

Samen Duurzaam

Zonnepanelen kopen van Ledura

Ben je op dit moment benieuwd wat jij kunt besparen op jaarbasis? Maak in dat geval gebruik van onze online dakcheck. Door je postcode en huisnummer, samen met aanvullende gegevens, online in te vullen, krijg je binnen no-time een heldere en globale indicatie. 

Het beste van allemaal? Door je zonnepanelen door ons te laten plaatsen, weet je ook nog eens zeker dat de klus binnen een mum van tijd voor je uit kan worden gevoerd. gemiddeld wordt de installatie tussen 4 á 8 weken geplaatst. Daarnaast wordt de installatie in 90% van de gevallen uitgevoerd op  slechts één werkdag. Daardoor ervaar je minimale hinder als je bijvoorbeeld thuis aan het werk bent of als de kids buiten willen spelen.

Meer weten over jouw mogelijkheden ? laat dan hier je gegevens achter. We gaan graag direct voor je aan de slag. Wij kijken naar de mogelijkheden voor het meest rendabele systeem dat bij jouw verbruik past, we tekenen de zonnepanelen alvast op je dak en nemen daarna contact met je op om het te door te spreken.

 Is alles duidelijk, dan ontvang je daarna gelijk een offerte in je mailbox.

Niet investeren maar wel verduurzamen ? Wist je dat met je een duurzamheidslening via Ledura in de meeste gevallen meer bespaart dan de maandelijkse lasten ? Win-win dus!  

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een financiering? Klik dan hier.

Zonnepanelen kopen, hoe doe je dat?

Het kopen van zonnepanelen is voor veel mensen een behoorlijke investering. Maar hoe je dat nou eigenlijk ? Via 4 eenvoudige stappen zorgen we ervoor dat je het juiste zonnepanelensysteem dat past bij jouw wensen en eisen op je dak hebt liggen!

Het aanvragen van de offerte

Het start natuurljk allemaal met het aanvragen van een offerte. Door dit online te doen, ontvang je binnen één werkdag een offerte op maat. Vervolgens nemen we persoonlijk contact met je op, zodat we samen met jou de offerte duidelijk door kunnen spreken. Heb je bepaalde wensen en zie je deze daarom ook graag terug? Tijdens een persoonlijk gesprek doen we de nodige aanpassingen waar nodig. Op deze manier weet je altijd zeker dat de offerte helemaal voldoet aan jouw specifieke wensen. Ben je helemaal tevreden met de door ons opgestelde offerte en laat je de zonnepanelen daarom liever vandaag dan morgen plaatsen? Door akkoord te geven op de offerte, plannen we snel de nodige vervolgstappen voor je in.

Het uitvoeren van een uitgebreide check

Voordat de zonnepanelen kunnen worden geplaatst, is het natuurlijk erg belangrijk dat er van tevoren een uitgebreide check voor je uit wordt gevoerd. Alleen op deze manier kan duidelijk in kaart worden gebracht of hetgeen haalbaar is dat we met je af hebben gesproken. Tijdens een uitgebreide check wordt bijvoorbeeld het dak nagemeten een kabelroute wordt bepaald. Ook kijken we meteen of de groepenkast die je hebt, helemaal up-to-date is. Als we tot de conclusie komen dat er bepaalde punten aan moeten worden gepast in de offerte, word dit uiteraard netjes met je besproken.

De installatie en de oplevering

Nadat de check voor je is gedaan, is het tijd om de zonnepanelen te installeren. Dit wordt uiteraard gedaan op de datum en het tijdstip dat met jou af is gesproken. Binnen slechts één werkdag kan het zonnestroomsysteem worden gerealiseerd. Na de installatie wordt alles nog een keer netjes met je doorgenomen en je ziet meteen dat je de opbrengst kunt bekijken op je smartphone, tablet of pc.

De nazorg en de BTW teruggaaf

Wist je dat je BTW op je zonnepanelen terug kun krijgen? Omdat deze regeling af en toe lastig is om voor jezelf in kaart te brengen, helpen we je hier graag bij. Sterker nodig, dit regelen we geheel kosteloos voor je. Daarnaast kunnen we door middel van het monitoringsysteem actief met u meekijken zodat je altijd zeker weet dat de installatie maximaal blijft presteren.

Contact opnemen?

Heb je nog vragen?

We hebben de meest voorkomende vragen voor je al beantwoordt. Heb je nog meer vragen? Bezoek dan

Zonnepanelen kopen, de meestgestelde vragen.

Op de dag dat de zonnepanelen worden geïnstalleerd, komt er een team van gespecialiseerde vakmannen bij je thuis. Dit team bestaat uit twee dakmonteurs en een elektricien. Het team maakt eerst kennis met je en nemen samen met je de installatieprocedure door. Zodra het systeem volledig is geïnstalleerd, worden alle hoofdpunten nog een keer met je doorgenomen. Vervolgens is het systeem meteen klaar om zonne-energie op te wekken.

Binnen slechts één werkdag is de installatie afgerond. Dit gaat om 90% van alle gevallen. Een langere installatie is van toepassing als de zonnepanelen bijvoorbeeld moeten worden gelegd op het dak van een groter pand. Uiteraard ontvang je van tevoren altijd een heldere indicatie en een planning van ons team. Op deze manier kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Nadat u akkoord heeft gegeven wordt er een schouw met je in wordt gepland. Tijdens een schouw wordt de staat van het dak, de meterkast en eventuele bijzonderheden bekeken. Dit is natuurlijk van cruciaal belang, voornamelijk om de juiste producten en  bij oudere woningen en bedrijfspanden. Met de schouw zorgen we ervoor dat er geen verrassingen voorkomen op de dag van installeren. 

Er wordt verschil gemaakt in een schouw op locatie en een schouw op afstand. In dit laatste geval wordt het dak bekeken door middel van scherpe luchtfoto’s. Het dak wordt ingemeten door middel van de beste software van dit moment. Vervolgens kan er een goed indicatie worden gemaakt hoeveel zonnepanelen er geschikt zijn voor het dak.

Als je voorkeur uitgaat naar persoonlijk contact met een vakman, dan wordt er een schouw bij jou op locatie ingepland. In dat geval ontvang je advies op maat aan je eigen vertrouwende keukentafel. Ook wordt er tijdens dit gesprek de groepenkast bekeken en je loopt de route van omvormer tot groepenkast door.