Logo van Ledura B.V. zonnepanelen

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Als je op dit moment op zoek bent naar zonnepanelen kopen in Berkel en Rodenrijs, dan is de kans groot dat je graag wilt besparen op de kosten van je energierekening. Het is dus de hoogste tijd om je hier wat verder in te gaan verdiepen en te kiezen voor zonnepanelen. Of je nu woont in de Indische Buurt, Babberspolder of Vlaardinger-Ambacht, voor ieder type woning zijn er geschikte zonnepanelen te koop in Berkel en Rodenrijs. Kies je binnenkort ook voor zonnepanelen
wij helpen je graag op weg met een aanbieding op maat.

Zullen we je terugbellen?

De geschiedenis van Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs werd gesticht in de twaalfde eeuw. Het karakter ervan veranderde door de eeuwen heen. Vóór de ontwikkeling bestond het land uit veengrond, die werd bewerkt voor de productie van turf. Door deze ontginning ontstonden er heidevelden. In de 18e eeuw werden de heidevelden drooggelegd en begon men het polderland voor landbouw te gebruiken. De jaren die volgden brachten belangrijke veranderingen in de stad teweeg door de bouw van woningen en bedrijfsgebouwen.

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs? 5 redenen

Het is helemaal niet zo gek dat zonnepanelen kopen in Berkel en Rodenrijs vandaag de dag gewilder dan ooit is. Op meer en meer daken in Berkel en Rodenrijs zijn dan ook zonnepanelen terug te zien. We hebben de vijf belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

Nadat de installatie bij je op locatie is voltooid, start je meteen met het opwekken van je eigen energie. Het is zelfs mogelijk om een leuk bedrag terug te krijgen aan het  einde van het jaar, als je meer hebt opgewekt dan dat je daadwerkelijk hebt gebruikt.
Wil jij elektrisch gaan rijden, verwarmen of koken bedenk je dan dat je alvast wat extra zonnepanelen bij koopt zodat je klaar bent voor de toekomst, wij kunnen je hierin adviseren.

Vanaf de eerste maand dat je je eigen energie opwekt, zie je dit meteen terug in de kosten. Je profiteert van een lagere energierekening en houdt daardoor geld over voor andere maandelijkse uitgaven.
Zeker nu met de huidige energieprijzen is dit reuze interessant.

Wist je dat je BTW terug kunt vragen over de aankoop? In sommige gevallen kom je ook in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie. Wij adviseren je hierover en regelen alles voor je.

Veel mensen denken dat je alleen zonnepanelen kunt kopen. Echter is het ook mogelijk om vandaag de dag de panelen te leasen. In dit geval betaal je iedere maand een vast bedrag en voorkom je dat je de aanschafkosten in 1x hoeft te betalen.

Vind je zonnepanalen op een schuin dak niet zo aantrekkelijk voor het straatbeeld? In dat geval kun je ook overwegen om zonnepanelen te laten installeren op bijvoorbeeld een plat dak van een schuurtje of kun je kiezen voor gekleurde zonnepanelen die matchen met de kleur van je dak.

Gemeente Berkel en Rodenrijs wil graag verduurzamen

De gemeente Berkel en Rodenrijs heeft duurzame targets gesteld, waar op dit moment sterk naar gestreefd wordt. De plaats streeft er namelijk naar om in 2015 een klimaat neutrale stad te zijn en hierdoor wordt er bijgedragen aan het beperken van klimaatverandering. Enkele erg belangrijk punten op de agenda zijn onder meer energie besparen en overstappen naar duurzame energie. Naast energie die kan worden gewonnen uit zon, aard-/restwarmte en biomassa heeft ook windenergie een belangrijke rol op de agenda.

Hulp met zonnepanelen subsidies als je in Berkel en Rodenrijs woont

Laten we eerlijk zijn, uitzoeken voor welke subsidie je precies in aanmerking komt voor  zonnepanelen kan soms een erg lastige opgave zijn. Maak je over dit probleem geen zorgen.  Het team van Ledura adviseert je graag om je zo goed mogelijk te laten profiteren van de beschikbare subsidies op het gebied van zonnepanelen. Je komt daardoor nooit voor verassingen te staan, dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Waarom Ledura de beste keus is voor zonnepanelen kopen in Berkel en Rodenrijs

Het is helemaal niet zo gek dat op meer en meer daken van Berkel en Rodenrijs de zonnepanelen van Ledura terug zijn te vinden. Je profiteert namelijk meteen van een paar erg aantrekkelijke voordelen als je kiest voor zonnepanelen kopen in Berkel en Rodenrijs. Denk hierbij aan goed advies, persoonlijke begeleiding, zonnepanelen van de beste kwaliteit en een erg snelle installatie, na de installatie wordt de bijbehorende app goed met je doorgenomen. De app, die je bekijkt via je telefoon, laptop of tablet, geeft op iedere dag van de week aan wat jouw rendement is.

De installatie van de zonnepanelen wordt altijd vakkundig voor je uitgevoerd. Wij beginnen met een schouw bij jou op locatie om te checken of dat wat wij bedacht hebben klopt en om te kijken wat de meest efficiënte en voor jou prettige wijze is om de zonnepanelen en omvormer te plaatsen.Wij checken gelijk jouw groepenkast om te kijken of deze nog voldoet aan de huidige eisen en kunnen je eventueel ook helpen om deze te moderniseren en future proof te maken. Zo ben je in 1 keer helemaal klaar voor de toekomst en heb je een veilige installatie in huis die weer decennia mee kan en die klaar is voor het elektrificeren van je woning en wagenpark.

Zonnepanelen kopen in Berkel en Rodenrijs of zonnepanelen leasen in Berkel en Rodenrijs

Je bent nu ongetwijfeld al wat meer bekend met de voordelen van zonnepanelen kopen in Berkel en Rodenrijs. Maar ook op het gebied van zonnepanelen leasen ben je bij Ledura ook aan het juiste adres. Door te kiezen voor deze optie, heb je niet te maken met onderhoud en aanschafkosten. Het is echter wel mogelijk om, nadat de leaseperiode af is gelopen, om de zonnepanelen voor een klein bedrag over te kopen. Op deze manier ben je op de lange termijn alsnog eigenaar van je eigen zonnepanelen. Meer weten over hoe zonnepanelen leasen in Berkel en Rodenrijs precies werkt? Neem dan gerust eens een keer contact op met het team van Ledura en laat je vrijblijvend informeren.

Zonnepanelen Vlaardingen