Logo van Ledura B.V. zonnepanelen

Over ons

Wij, missie en visie

Over ons

Nederland zit midden in de energietransitie. De energie prijzen rijzen de pan uit. Onze samenleving vaart een steeds groenere koers. Zonnepanelen spelen hierin een cruciale rol: Zonnepanelen zijn niet alleen interessant omdat ze duurzame en schone energie opwekken maar ook omdat het goed is voor je portomonee. Bij Ledura is het onze missie om onze klanten te voorzien van de beste oplossing op het gebied van zonnepanelen. Groene betaalbare energie voor iedereen!

Ledura denkt graag met je mee, wij selecteren de beste materialen en kijken daarbij goed naar de beste verhouding tussen prijs & kwaliteit. Wij luisteren goed naar jouw wensen, schatten je situatie in en kijken hierbij ook naar de toekomst. Ga jij elektrisch rijden, koken en verwarmen? Dan denken wij met je mee. Wij adviseren in het aantal benodigde panelen voorzien je van een laadpaal en kijken gelijk of jouw groepenkast toekomstbestendig is.

Wij zijn een groep enthousiaste specialisten met een schat aan kennis. Wij draaien al jaren mee in de solarbranche en blijven ons constant door ontwikkelen. De technieken veranderen regelmatig en de regelgeving past zich daar op aan.
Wij blijven hiervan goed op de hoogte om jou altijd het beste advies te kunnen geven. En ten aller tijde een veilig systeem bij je achter te laten. Onze ervaren installateurs beheersen het ambacht tot in de puntjes.

Wij vinden niet alleen belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het het verduurzamen van Nederland maar proberen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. In samenwerking met verschillende maatschappelijk betrokken organisaties leiden wij mensen op tot volwaardige solarteurs.

0 *
Sterren
0 %
Tevreden
0
Ervaren
Ons team

Dit zijn onze collega's

Boke Wools

CEO & Founder

Fabian L' espoir

COO & Founder

Ilan Brown

Hoofd technische dienst

Jared Brown

Technisch engineer

Sam van Noort

werkvoorbereider

Brenda Elants

Administratie

Met wie wij samenwerken.

Onze partners

Logo van Solar Edge
Logo van Conduct
Logo van de wijkenergie werkt.
Logo van de boerentuin.
Logo van BTWN voor terugggave van BTW
Logo van Gemeente Rotterdam
Electrocel B.V.
MetaFfx Logo