Logo van Ledura B.V. zonnepanelen

Over ons

Wij, missie en visie

Over ons

Nederland zit midden in de energietransitie. De energieprijzen rijzen de pan uit. Onze samenleving probeert een steeds groenere koers te varen. Zonnepanelen spelen hierin een cruciale rol: Zonnepanelen zijn niet alleen interessant omdat ze duurzame en schone energie opwekken maar ook omdat het goed is voor je portemonnee. Bij Ledura is het onze missie om klanten te voorzien van de meest rendabele pv-systemen. Groene en betaalbare energie voor iedereen!

Ledura denkt graag met je mee. Wij werken enkel met A-tier producten en kijken constant naar de beste verhouding tussen prijs & kwaliteit. Wij luisteren goed naar jouw wensen, schatten je situatie in en hebben daarbij ook oog voor de toekomst. Ga je wellicht later nog elektrisch rijden, koken en/of verwarmen? Wij adviseren in het aantal benodigde panelen, voorzien je van een laadpaal en kijken gelijk of jouw groepenkast toekomstbestendig is.

Ledura bestaat uit een team van enthousiaste specialisten met een schat aan kennis. Wij draaien al jaren mee in de solarbranche en blijven ons constant doorontwikkelen. De veranderingen in techniek en regelgeving zijn namelijk ook constant in ontwikkeling.
Wij zijn hiervan goed op de hoogte, en kunnen jou daarom te allen tijden het beste advies geven. Onze ervaren installateurs beheersen het ambacht tot in de puntjes.

Wij vinden het niet alleen belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het het verduurzamen van Nederland, maar proberen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. In samenwerking met verschillende maatschappelijk betrokken organisaties leiden wij mensen op tot volwaardige solarteurs!

0 *
Sterren
0 %
Tevreden
0
Ervaren
Ons team

Dit zijn onze collega's

Boke Wools

CEO & Founder

Fabian L' espoir

COO & Founder

Ilan Brown

Hoofd technische dienst

Jared Brown

Technisch engineer

Sam van Noort

Werkvoorbereider

Brenda Elants

Administratie

Met wie wij samenwerken.

Onze partners

Logo van Solar Edge
Logo van Conduct
Logo van de wijkenergie werkt.
Logo van de boerentuin.
Logo van BTWN voor terugggave van BTW
Logo van Gemeente Rotterdam
Electrocel B.V.
MetaFfx Logo